May 21, 2009

Memories For Tommorow..

perjalanan penuh segala mcm memorie haha......buli cam sa yg mana satu???

video

Credit to Mdm Dorothy our colleague yg panat2 buat ni "movie" hehehhe

May 19, 2009

KAAMATAN SONG

Dengarkan lahhh akan kesiukan aramaitee nya...heheh
"This Is KAamatan"


Promosi..

untuk kali sa mempromote website sorg kawan dr NORTH BORNEO..pa lagi kalau bukan KUDAT...
jom kita tinjau apa yg ada d sana...

http://www.inukiran.asliborneo.com/

asliborneo memaparkan aktiviti masyarakat di kampung inukiran terutama suku rungus....tu la url website pun inukiran.asliborneo.com...

diselitkan juga ruangan forum untuk pelawat berinteraksi mengenai bahasa,budaya dan sebagainya.....heheh jadi JOM KITA MELAWATTTT...

May 15, 2009

saat keboringan

nda tau pa mo buat saat2 dilanda keboringan.....tiba2 jak ada idea ni memperdajalkan diri sediri
dan hasilnya hahahhahahahaha.....tapi sa suka heheh..

May 8, 2009

GEt ReaDY.....

Ke GARIsannn SEDIAAAAA Lariiiiiiii.......

hahaha...dia dtg lagi tahun ni...kalau last year sa jadi volunteer,harap2 dis year jadi runner..
ADA HARAPAN KAH??????
mesti ada punya ba kannn..c cumpit baini..ndada yg mustahil da bilang...hahaha
full marathon(42km),half marathon(21km) or 10 km sijaa...
ermmmm.......sa mau men tikam2 luk hehe..

taim jadi volunteer last year....seawal jam 4am ni ging hahaha

dis year jadi sebahgian dr dorg semua hahha...buli ka sia lawan tunahhhh urg itam ahh?
Mklumat lanjut klik la d bawah ni.




May 7, 2009

Hari NI sa emergency leave...



"Boss,..sayer nak mintak emergency leave boss,betul

Boss,saya serious
nih,saya tak tipu,terpaksa ambik emergency leave nih....Gambarnya pun
saya hantar sekali nih boss...tolonglah boss,betul boss,saya tak tipu
....... sungguh..... .. Tengoklah gambar nih bosss..."